Vender tilbage

Esben Bjerre Hansen er vært på den nye DR2-serie "Den store stygge verdensøkonomi", som kan ses på kanalen fra den 2. juni

Udgivet Opdateret

Der er comeback på skærmen til den tidligere DR-profil Esben Bjerre Hansen, der vender tilbage for at kaste et kig på verdensøkonomien.

Han er nemlig vært for programserien "Den store stygge verdensøkonomi", som får premiere på DR2 den 2. juni.

Det annoncerer DR.

I "Den store stygge verdensøkonomi" kigger Esben Bjerre Hansen tilbage på bytteøkonomien og frem til kryptovalutaen.

Esben Bjerre Hansen kaster sig over dollars, bitcoins og kroner i den nye programserie 'Den store stygge verdensøkonomi' på DR2. (PR-foto).
Esben Bjerre Hansen kaster sig over dollars, bitcoins og kroner i den nye programserie "Den store stygge verdensøkonomi" på DR2. (PR-foto).

Kryptokunst

Den 35-årige journalist prøver også at lave kryptokunst, og så vil han forsøge at bytte sig til et Rolex-ur, mens han prøver at få svar på, hvorfor vi ikke bare begraver kontanterne, og hvordan fremtidens penge ser ud, lyder det om programserien.

Esben Bjerre Hansen begyndte for alvor sin karriere i 2012 på DR, hvor han hittede med radioprogrammet "Monte Carlo" sammen med makkeren Peter Falktoft.

Senere skiftede de æteren ud med tv-skærmen, hvor "Monte Carlo" fortsatte.

Premiere torsdag aften

I 2014 stoppede duoen på DR, men har siden fortsat deres professionelle parløb. Blandt andet på podcastplatformen Podimo.

"Den store stygge verdensøkonomi" har premiere torsdag den 2. juni klokken 21.30, men kan allerede nu ses på streamingplatformen DRTV.

Powered by Labrador CMS