ANNONCE

Kun hver tolvte godkender Facebooks tidslinje

30. januar 2012 16:41 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Kun hver tolvte godkender Facebooks tidslinje
Billede mangler

Facebook lancerer snart en ny, obligatorisk ‘væg’ (en slags personlig Facebook-hjemmeside, red.), som alle Facebookbrugere bliver tvunget til at benytte.
Men det er langt fra alle, som er glade for fornyelsen.
Ifølge en undersøgelse er det kun hver tolvte bruger, som bryder sig om den såkaldte ‘Tidslinje’, som forandringen hedder, skriver The Guardian.
Fremover vil alt indhold på Facebook blive grupperet efter dato og lagt åbent frem på den enkelte brugers væg. Det betyder, at gamle skænderier, pinlige opdateringer og parforhold-statusser bliver langt lettere at få adgang til end hidtil.
51 pct. af de adspurgte fra undersøgelsen, som var foretaget blandt 4.000 Facebook-brugere, fandt det nye format “bekymrende,” mens otte procent mente, at de ville “vænne sig til det.”
Kritikere mener, at Facebook-forandringerne udstiller brugernes privatliv, men talsmænd for Facebook afviser kritikken, fordi der ikke offentliggøres noget, som ikke har været offentliggjort før.
I løbet af de næste par uger bliver brugerne adviseret om, at de er ved at overgå til det nye format. Derefter får de syv dage til at rydde op i gammelt indhold og justere deres privatlivsindstillinger.
Kilde: Guardian

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu