ANNONCE

Kunder blev snydt

10. juli 2020 22:35 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En virksomhed har ikke oplyst ordentligt om et abonnement, derfor er virksomheden blevet politianmeldt.

Forbrugerombudsmanden har politianmeldt virksomheden eCommerce Investment Group.

Det skriver Forbrugerombudsmanden i en pressemeddelelse.

Virksomheden har stået bag en række handelshjemmesider, hvorfra tidligere kunder har fået trukket et månedligt beløb.

Årsagen til politianmeldelsen er vildledende marketing på hjemmesiden outlet-shopping.dk.

De betalingkortoplysninger kunder på hjemmesiderne outlet-shopping.dk, coolio.dk, outletshoppen.dk og gamedeals.dk har angivet, er efterfølgende blevet brugt til at trække 179 kroner månedligt for et løbende abonnement.

Forbrugerombudsmanden vurderer, at virksomheden ikke har oplyst kunder tydeligt nok om, at der var tale om et abonnement, som de tilmeldte sig, når de handlede på hjemmesiden.

– Forbrugerne er ikke bundet af abonnementer, som de ikke er klar over, de har købt. Aftalerne er ugyldige, og forbrugerne har ret til at få deres penge retur, siger Forbrugerombudsmanden Christina Toftegaard Nielsen og fortsætter:

– Desværre har vi over de senere år oplevet en fortsat stigning i antallet af klager over abonnementsbetalinger, som forbrugerne ikke har givet samtykke til. Flere virksomheder er tidligere blevet politianmeldt for lignende overtrædelser.

Outlet-shopping.dk er lukket for handel. Virksomheden bag har til Forbrugerombudsmanden oplyst, at de vil tilbagebetale de uretmæssige abonnementsbetalinger.

Tidligere har eCommerce Investment Group drevet coolio.dk, outletshoppen.dk og gamedeals.dk efter samme princip. Alle de sider er også lukket. Herfra vil kunder også få betalt pengene fra de uretmæssige betalinger tilbage.

Forbrugerombudsmanden har behandlet sagen efter flere klager fra forbrugere, der undrede sig over, hvorfor der pludselig blev trukket et månedligt beløb fra hjemmesiden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu