ANNONCE

Kunne være endt galt: Kvinde klemt fast i busskur

26. januar 2020 10:41 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En kvinde slap særdeles heldigt fra mødet med en bil. Hun opholdt sig i et busskur på Banegårdspladsen i Aarhus.

Det var med nød og næppe, at det ikke endte i en fuldkommen tragedie, da en narkobilist pløjede direkte ind i et busstoppested foran Burger Kings restaurant på Park Allé ved Banegårdspladsen i Aarhus lørdag.

(Artiklen fortsætter under videoen)

I busskuret opholdt sig nemlig to kvinder, og den ene endte med at være klemt fast under bilen, der ramte ind i hende efter noget af en tur. Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Heldigvis er Banegårdspladsen særdeles befolket sådan en lørdag aften kort før klokken 21, og personer kom til og løftede bilen væk, så kvinden kunne komme fri.

– Kvinden er sluppet godt og heldigt fra uheldet, siger vagtchef René Ludvig fra Østjyllands Politi til Stiften.dk.

Påkørte en anden

Den unge bilist – ifølge politiets døgnrapport 19 år gammel – kom kørende ad M. P. Bruuns Gade, da han i krydset ved Park Allé, Banegårdspladsen og Banegårdsgade mistede herredømmet over bilen.

Efterfølgende kørte han ind i en bil ført af en 30-årig kvinde, og derved blev hans køretøj slynget over i busstoppestedet, hvor de to kvinder opholdt sig.

Ved en test viste det sig, at bilisten var påvirket af narkotika, og derfor er han sigtet efter Færdselslovens paragraf 54, der handler om narkokørsel.

Han blev anholdt og løsladt efter afhøring, fordi ingen kom alvorligt til skade.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu