Kvæstet SF-rådmand Dorthe Laustsen på vej ud af politik

9. juli 2012 06:05 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Kvæstet SF-rådmand Dorthe Laustsen på vej ud af politik
Billede mangler

SFs Aarhus-rådmand Dorthe Laustsen, der ligger i koma efter alvorlig færdselsulykke, meddelte få dage før ulykken, at hun trækker sig fra politik.
 
Der er stadig ingen forklaring på hvad der gik galt, da SF-rådmand i Aarhus, Dorthe Laustsen, 67 år, med høj fart den 2. juli kørte direkte ind i en skraldevogn. Dorthe Laustsen, der efterfølgende har gennemgået flere operationer bliver stadig holdt i kunstig koma og hendes tilstand er dermed ukendt.
 
SF i Aarhus er lige nu i gang med at løse det politiske tomrum efter Dorthe Laustsens ulykke – både på kort og på lang sigt. At der skulle ske politiske ændringer stod imidlertid, Ifølge Aarhus Stiftstidendes oplysninger, klart allerede før ulykken, da Dorthe Laustsen kort forinden havde meddelt sit bagland, at hun trækker sig fra politik.
 
I første omgang har partiets politiske ordfører Thomas Medom overtaget posten som rådmand for Sundhed og omsorg i Aarhus Kommune. At der nok er tale om en længerevarende løsning underbygges af, at Thomas Medom har opgivet sin position som SFs Aarhus Nord-kandidat til folketinget til skatteminister Thor Möger Pedersen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu