Kvik borger skaffede sin stjålne cykel tilbage

20. januar 2020 19:43 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

En 55-årig mand købte sin egen stjålne cykel tilbage.

En snarrådig mand fra Greve lykkedes i weekenden med at få sin stjålne cykel tilbage.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Den 55-årige mand fik fredag stjålet sin cykel fra Greve Station. Dagen efter så han dog, at en identisk cykel var sat til salg på en netbaseret privat handelsside.

Han kontaktede sælgeren og aftalte at mødes for at købe cyklen på Trylleskov Allé i Karlstrup. Han havde dog også kontaktet nogle andre – nemlig politiet.

Så da sælgeren af cyklen, en 20-årig kvinde fra Ballerup, dukkede op på stedet, mødte hun foruden den 55-årige mand også politiet.

Søforklaringer og steroider

Den 20-årige kvinde forklarede ifølge politiet, at hun blot skulle sælge cyklen for sin kæreste. Hun fortalte, at hun ikke anede, at den var stjålet, men bare gjorde kæresten en tjeneste.

Den 55-årige mand fik derfor sin cykel i samme stand.

Men her slutter historien ikke.

For politiet anholdte og sigtede den 20-årige for hæleri, men kørte hende også til kærestens adresse i Solrød Strand, hvor de traf ham.

Han sagde at han havde købt cyklen billigt af en bekendt og havde besluttet af videresælge den. Han blev ligeledes anholdt og sigtet for hæleri.

Desuden fandt politiet ved ransagelse af hans bopæl og bil også flere flasker præparater anabolske steroider, som han blev sigtet for at besidde.

Kæresteparret blev begge løsladt lørdag aften, men er fortsat begge sigtet i sagen.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu