ANNONCE

Kvinde boede hemmeligt hos stjerne i 10 dage

5. juli 2019 16:34 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Nu er kvinden meldt til politiet.

Kvinde boede hemmeligt hos stjerne i 10 dage
Channing Tatum har meldt kvinden til politiet. Foto: Scanpix/Mike Blake

Den amerikanske filmstjerne Channing Tatum har meldt en kvinde til politiet for at bryde ind i hans hjem for at bo der i 10 dage. Det skriver mediet The Blast.

The Blast refererer til restdokumenter, mediet har fået adgang til, og ifølge The Blast kan man her læse, at kvinden brød ind i et hus, der tilhører Channing Tatum tilbage i juni. Hun blev opdaget af en husassistent efter 10 dage, tilbageholdt og senere anholdt af politiet.

Kvinden insisterede på det tidspunkt på, at Tatum havde inviteret hende, og at hun dermed havde ret til at være i huset. Ifølge The Blast forholder sagen sig noget anderledes; Channing Tatum kender kvinden, fordi hun stalker ham, og fordi hun før har forsøgt at opsøge ham.

Channing Tatum har, i forbindelse med anmeldelsen, fremlagt dokumenter, der skulle bevise, at kvinden efterlod et brev hos Tatum tilbage i november 2018. Heri skulle hun have skrevet, at de to har kendt hinanden i 10 år, og at hun var sikker på, at Tatum holder øje med hende.

Kendt fra flere film

Den amerikanske filmstjerne fik debut på det store lærred i Coach Carter fra 2005. Han brød igennem med hovedrollen i Step Up i 2005, og han er derudover blandt andet kendt for hovedrollerne i Magic Mike og fortsættelsen Magic Mike XXL. Han har derudover haft hovedrollen i 21 Jump Street-filmen og dens fortsættelse 22 Jump Street, hvor han spiller sammen med Jonah Hill.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu