ANNONCE

Kvinde død efter ulykke med lastbil: Chaufføren gjorde, hvad han kunne

4. december 2018 06:09 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiets og en bilinspektørs undersøgelser har nu givet nogle svar på, hvad der skete, da en kvinde lørdag døde i en voldsom ulykke.

Kvinde død efter ulykke med lastbil: Chaufføren gjorde, hvad han kunne
Kvinden kørte frontalt sammen med en lastbil og døde senere på hospitalet. Foto: Local Eyes

Politiet har nu fået svar på nogle af de spørgsmål, der ganske naturligt blev rejst, da en 48-årig kvinde blev dødeligt kvæstet i en voldsom frontalulykke på Stenkærvej mellem Østbirk og Horsens lørdag. Lars Grønlund, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, fortalte i forbindelse med ulykken, at kvinden var fører af en personbil.

Se mere video hos Local Eyes.

Lørdag kunne – og ville – han ikke svare på, hvordan det frontale sammenstød var sket. En bilinspektør havde nemlig foretaget undersøgelser af de implicerede køretøjer og selve ulykkesstedet. Nu er de foreløbige resultater kommer.

Ifølge Horsens Folkeblad tyder alt på, at lastbilchaufføren var uden skyld i ulykken. Målinger har vist, at han i al fald bremsede alt, hvad han kunne, da kvindens bil angivelig pludselig befandt sig i den modsatrettede kørebane.

– Lastbilen holdt næsten stille, da kollisionen skete, fortæller fungerende vicepolitiinspektør Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi til folkebladet.

Ifølge beredskabsoversigten, hvor udkald fremgår, blev Sydøstjyllands Brandvæsen alarmeret klokken 10.53 lørdag, hvor efter beredskabet rykkede ud til ulykken fra stationen i Horsens.

Kvinden blev i al hast kørt til sygehuset i Horsens, men hendes liv stod ikke til at redde. De pårørende er blevet underrettet om ulykken, sagde Grønlund til Newsbreak.dk lørdag. Den 48-årige kvinde er fra Odder syd for Aarhus.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu