ANNONCE

Kvinde død på ferie: Hendes mand er sigtet

22. april 2020 18:28 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Kvinden døde i sommeren 2017. Nu er der sket en stor udvikling.

Kvinde død på ferie: Hendes mand er sigtet
Dansk politi har endnu ikke begæret manden udleveret til Danmark. Sagen blev oprindeligt henlagt som en drukneulykke. Genrefoto.

En engelsk mand er af engelsk politi blevet anholdt og sigtet for drabet på sin hustru, der døde i sommeren 2017 under en ferie i Danmark. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet i Manchester offentliggjorde anholdelsen den 20. april i en pressemeddelelse, hvor det fremgik, at manden var blevet anholdt og sigtet, og at han efter planen skulle fremstilles i grundlovsforhør i England onsdag den 22. april.

Sagen henlagt

Syd- og Sønderjyllands Politi skriver i pressemeddelelsen, at parret var på ferie sammen i Danmark, da politiet den 6. juni 2017 klokken 14.26 modtog anmeldelse om en drukneulykke i Nørre Nebel, der ligger nordvest for Varde.

Dødsfaldet blev af dansk politi efterforsket som “mistænkeligt,” men sagen blev henlagt i december 2017, da man på det tidspunkt mente, at kvinden var død som følge af en drukneulykke.

Det er uvist, hvad der har fået engelsk politi til at tage sagen op igen, men ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi har dansk og engelsk politi samarbejdet om sagen, med engelsk politi som frontløber.

“Dansk politi har siden medio 2018 haft kendskab til det engelske politis efterforskning og har bistået med forskellige efterforskningsskridt i Danmark,” skriver politiet i pressemeddelelsen.

Resultatet af grundlovsforhøret er ukendt. Manden er endnu ikke begæret udleveret til Danmark.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu