Kvinde dræbt i sit hjem: Dykkere leder videre efter hendes mand og bil

2. november 2017 10:48 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Politiet leder fortsat efter en efterlyst bil i Kolding Havn.

Torsdag fortsætter Sydøstjyllands Politi en eftersøgning med dykkere i Kolding Havn, det oplyser politiinspektør Carit Andersen til Ritzau. Politiet leder efter en Ford Mondeo, som er efterlyst i forbindelse med en drabssag, hvor en 61-årig kvinde lørdag blev fundet dræbt i sit hjem på Christiansøvej i Kolding.

Sydøstjyllands Politi har siden efterlyst kvindens 63-årige mand Bent Ovesen, som ikke har givet lyd fra sig siden drabet. Hans bil, en nyere Ford Mondeo, er også efterlyst.

– Det vigtigste, vi foretager os i sagen er, at vi leder efter bilen. Det er det, der har førsteprioritet, sagde politiinspektør ved Sydøstjyllands Politi Carit Andersen onsdag til Newsbreak.dk i forbindelse med, at man havde sat gang i dykkereftersøgningen i Kolding Havn.

Indtil videre har man ikke fundet bilen eller spor af den.

– Det er ikke, fordi vi har et konkret spor lige på havnen, men vi vil gerne have udelukket, at bilen skulle ligge dernede, siger Carit Andersen torsdag til Ritzau.

Politiet mener, at den 61-årige kvinde er blevet slået ihjel i parrets fælles hjem på et tidspunkt natten mellem torsdag og fredag i sidste uge. Sydøstjyllands Politi formoder, at Bent Ovesen har forladt adressen omkring klokken 5.30 fredag morgen i den efterlyste Ford Mondeo.

Frygter selvskade

Sydøstjyllands Politi vil også meget gerne have borgerne til at være opmærksomme.

– Vi frygter, at han kan have gjort skade på sig selv, og også af den grund vil vi gerne i kontakt med ham hurtigst muligt. Derfor håber vi, at borgerne kan hjælpe os og vil kontakte os, hvis de har set ham eller den gråbrune Ford Mondeo, som han formentlig kører i. Den er årgang 2015 og har registreringsnummer AU 24836, udtalte politiinspektør Carit Andersen i en pressemeddelelse, der blev udsendt tirsdag om sagen.

 

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu