ANNONCE

Kvinde dræbt i trafikulykke: Nu er der nyt

7. marts 2019 17:17 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Kvinden døde i en ulykke torsdag eftermiddag

Opdatering 21.55: 

Fyns Politi skriver på Twitter, at man formentlig har identificeret den kvinde, der tidligere på dagen blev dræbt i en trafikulykke i krydset mellem Thomas B. Thriges Gade og Toldbodgade i det centrale Odense.

Ifølge politiet er der umiddelbart tale om en 75-årig kvinde fra Odense. De pårørende til den formodede dræbte kvinde er underrettet.

Original artikel: 

Fyns Politi har sent torsdag eftermiddag valgt at bede offentligheden om hjælp til at identificere en kvinde, der tidligere på dagen blev dræbt i en trafikulykke. Det skriver politiet på Twitter.

Kvinden blev dræbt, da hun blev ramt af en lastbil i en højresvingsulykke i krydset mellem Thomas B. Thriges Gade og Toldbodgade i det centrale Odense.

Anmeldelsen om ulykken indløb torsdag eftermiddag klokken 12.17. Ifølge politiet kørte kvinden på cykel, da hun blev ramt af lastbilen.

Politiet skriver på Twitter, at kvinden har følgende signalement: 

– Ældre kvinde
– Cirka 160 centimeter høj
– Iført sort regnjakke med hætte
– Iført sorte bukser, grøn trøje og et brunt/sort halstørklæde
– Bar små rav-øreringe, en ring med blå sten på højre hånd, en vielsesring med datoen “18.07.64” (det fremgik tidligere, at datoen i ringen var en anden, end den nu skrevne. Det var en fejl fra politiets side /red.) og et sølvfarvet armbåndsur af mærket Citizen.
– Kvinden kørte på en sort damecykel af mærket “Fuji” med en sort cykelkurv på styret
– Kvinden bar briller

“Har du oplysninger, der på nogen måde kan føre til identifikation, så ring gerne 114 og bed om at tale med Vagtcentralen,” skriver politiet på Twitter.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu