ANNONCE

Kvinde fængslet for kidnapning af barn

26. januar 2021 18:42 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Dommer har fængslet mor mistænkt for at kidnappe sin datter

Kvinde fængslet for kidnapning af barn
En 47-årig kvinde er blevet anholdt. Arkivfoto

En 47-årig kvinde, der har været eftersøgt knap en måned, er tirsdag blevet varetægtsfængslet i 14 dage. Hun blev anholdt mandag aften.

Kvinden er mistænkt for at have bortført et barn – i denne sag sin egen nu niårige datter.

Anholdelsen fandt sted på en adresse på Sydsjælland, hvor også den niårige pige opholdt sig. Hun blev efterlyst den 29. december, da hun forsvandt fra en adresse i Bagsværd.

Politiet meldte tidligt ud, at pigens 47-årige mor var mistænkt i sagen. Derfor blev hun efterlyst. Pigen, som faderen har ene-forældremyndighed over, var i god behold.

– Jeg er meget glad for, at pigen er fundet i god behold. Der er grund til at rose de mange, der har kontaktet os med tip i sagen, sagde vicepolitiinspektør Charlotte Skovby tidligere tirsdag i en pressemeddelelse.

Newsbreak.dk har i en uges tid forud for anholdelsen forsøgt at få opfølgende oplysninger i sagen, da politiet allerede 29. december udtalte, at kvinde og datter formentlig opholdt sig i Danmark, men ville søge mod Israel. Det lykkedes ikke – og blev altså heller ikke nødvendigt.

Ifølge Newsbreak.dks oplysninger går en meget indviklet forældreretssag forud for den formodede kidnapning.

Den 47-årige nu fængslede er sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 215, stk. 1, jf. § 261 stk. 2. Den handler om børnebortførsel.

Grundlovsforhøret tirsdag blev holdt for lukkede døre, og politiet kan derfor ikke kommentere sagen yderligere.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu