ANNONCE

Kvinde faldt ud af vindue: Her er manden

10. juni 2020 19:27 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Københavns Vestegns Politi havde advaret manden, hvis billede nu er offentliggjort.

Det var i forbindelse med et voldsomt røveri, at en kvinde styrtede fra et vindue i 1. sals højde og ned på Søborg Hovedgade tirsdag den 2. juni om formiddagen. Det oplyser Københavns Vestegns Politi 10. juni om eftermiddagen.

Manden troppede ved 10-tiden op på adressen, der ifølge eb.dk huser et bordel, hvor han truede med en kniv. Det fik pågældende kvinde til at flygte ud ad vinduet. Hun pådrog sig ifølge politiet overfladiske kvæstelser. Hun er udskrevet.

Årsagen til, at sagen nu igen er relevant, skal findes i, at politiet nu offentliggør billeder af den mand, der er mistænkt i røveriet. Han var sådan set advaret. Allerede den 4. juni oplyste vestegnspolitiet, at det var i besiddelse af overvågningsbilleder af manden.

– Han ved formentlig godt, at vi leder efter ham. Det ville være nemmeste for alle parter, at han melder sig, i stedet for at vi skal ud og offentliggøre overvågningsbilledet af ham, sagde politikommissær Ole Nielsen ved den lejlighed.

Nu seks dage senere har det altså ikke givet pote, og nu skruer politiet så bissen på.

– Han har ikke meldt sig og nu offentliggør vi billederne. Hvis nogen ved, hvem han er eller hvor han færdes, så er vi meget interesseret i at høre om det, siger politikommissær Ole Nielsen.

Den efterlyste talte engelsk, er cirka 20 til 25 år gammel og almindelig af bygning. I galleriet over artiklen kan du se billeder af manden.

Kontakt politiet på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu