ANNONCE

Kvinde forsvundet: Betjent anholdt og ligdele fundet

11. marts 2021 07:27 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk

Om ligdelene stammer fra den engelske kvinde, er endnu ikke blevet be- eller afkræftet

Sarah Everard, der bor i Brixton i London, er som sunket i jorden. Hun har været forsvundet i en uge.

Ingen har set eller hørt noget fra den 33-årige marketingchef siden den 3. marts. Hun talte i telefon med sin kæreste på gåturen på vej hjem fra en veninde i Clapham, men pludselig røg forbindelsen.

Onsdag aften fik hendes pårørende så en nedslående melding.

Politiet har nemlig fundet ligdele, som meget vel kunne stamme fra Sarah Everard, men det er endnu ikke blevet be- eller afkræftet.

Fundet af resterne fra et menneske skete i Woodland, der ligger cirka halvanden times kørsel fra Brixton.

Politibetjent anholdt: “Dybt foruroligende”

Sagen bliver ikke mindre opsigtsvækkende af, at en politibetjent nu er blevet anholdt i forbindelse med den engelske kvindes forsvinden. Metropolitan Police bekræfter anholdelsen i en pressemeddelelse.

– Anholdelsen her til aften er en alvorlig og betydningsfuld udvikling i sagen. Vi vil fortsætte med at arbejde med fuld tryk på efterforskningen, men det faktum, at den anholdte er en betjent ansat ved Metropolitan Police er både chokerende og dybt foruroligende, udtaler vicepolitiinspektør Nick Ephgrave ifølge BBC efter anholdelsen.

Udover den mandlige betjent er også en kvinde anholdt i sagen. Hun er under mistanke for “at have hjulpet en gerningsmand,” som det bliver formuleret.

Samtalen med kæresten samt et billede fra dørtelefonen i en opgang på ruten hjem fra veninden og et signal fra  Sarah Everards telefon, som en mast i netop Clapham har opfanget, er de sidste livstegn fra kvinden.

Billedet, der blev taget kort før Sarah Everards forsvinden, kan ses i galleriet ovenfor.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu