ANNONCE

Kvinde forsvundet: Eksmand løj om coronavirus

14. april 2020 22:22 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

I slutningen af marts forsvandt Gretchen Anthony. Det er politiets teori, at hendes eksmand har dræbt hende, selv om han siger, hun er død af coronavirus.

Kvinde forsvundet: Eksmand løj om coronavirus
Gretchen Anthony har været forsvundet siden slutningen af marts, hvor hun angiveligt blev indlagt med coronavirus. Poltiet har anholdt hendes eksmand David Anthony for drabet på hende. Foto: The Jupiter Police Department

Den 26. marts blev Jupiter Police Department i Florida kontaktet af den 51-årige Gretchen Anthonys familie, fordi de i flere dage ikke havde hørt fra hende. Det eneste, de havde modtaget, var en besked om, at hun var blevet ramt af en alvorlig omgang af coronavirus.

Men politiets efterforskning skulle hen ad vejen vise, at det ikke var coronavirus, men hendes eksmand, der havde skaffet hende af vejen. Det er i hvert fald politiets teori, skriver New York Post.

Indlagt med coronavirus

I marts modtog flere medlemmer af Gretchen Anthonys familie en besked om, at hun var blevet ramt af coronavirus. Det var så alvorligt, at hun i beskeden gav udtryk for, at hun var blevet nødt til at blive indlagt.

Men beskeden gjorde kun familiemedlemmerne bekymrede, og de kontaktede derfor politiet, fordi de mente, at der var sket noget med Gretchen Anthony.

Politiet kunne ifølge The Jupiter Police Departments Facebookside gøre et vigtigt fund på parkeringspladsen ved Jupiter Medical Center, for dér holdt den 51-årige kvindes bil. Men hun var ikke blevet indlagt. Ligeledes kunne politiet se, at hun ikke havde gjort brug af sin forsikring i forbindelse med sygdommen.

Lig ikke fundet

Efter nærmere efterforskning vendte politiet i Jupiter øjnene mod Gretchen Anthonys eksmand David Anthony, som hun var blevet separeret fra i februar.

Da politiet talte med hendes eksmand, lød hans forklaring urimeligt meget som ordlyden af den besked, familiemedlemmerne havde modtaget i slutningen af marts. Politiet har sidenhen givet udtryk for, at de er overbevist om, at David Anthony har dræbt sin ekskone den 21. marts 2020 og efterfølgende skaffet hende af vejen.

Indtil videre har politiet dog ikke fundet liget af Gretchen Anthony. Til gengæld fandt de frem til, at David Anthony var rejst til New Mexico, hvor han blev anholdt og sigtet for kidnapning og overlagt mord.

Politiet efterforsker fortsat, hvor Gretchen Anthony kunne befinde sig.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu