ANNONCE

Kvinde forsvundet: Kæresten synger om drab

10. august 2019 23:03 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Et betændt parforhold får nu en far til at bede for sin forsvundne datter.

Kvinde forsvundet: Kæresten synger om drab
Politiet har anholdt en mand i sagen. Foto: Colourbox

En desperat far udbrød et brøl om hjælp til at finde sin forsvundne datter torsdag. Men kort inden havde politiets hovedmistænkte, kvindens kæreste, sendt en video om at dræbe nogen.

Det er den 31-årige Amanda Custer, der forsvandt sidste uge efter en sag om angiveligt vold i hjemmet. Amandas kæreste den 27-årige Robert Camou er mistænkt for at have kidnappet sin kæreste, det forklarer Los Angeles County Sheriff’s Department ifølge ABC News.

Politiet var nemlig rykket ud til parrets hjem efter at have modtaget anmeldelser om vold i Robers hjem i Monrovia, Californien.

Der var ingen tegn på, at parret var til stede i bygningen, men betjente har sidenhen forklaret, at der blev fundet blod på stedet, der indikerede, at der havde været en form for uenighed. Vidner beskriver videre, hvordan de havde set Amanda Custers krop blive placeret på bagsædet af en Toyota Prius umiddelbart efter det voldsomme skænderi.

Underlig video

Siden den 31-årige kvindes forsvinden har det været småt med detaljer, men pludselig florerede en video med en rappende Robert Camou på internettet, hvor han sang om at være i nyhederne, at dræbe en kvinde og begrave hende i jord, forklarer politiet.

– Jeg dræbte min bitch (kælling, red.) og begravede min bitch i fucking jorden, skulle han angiveligt have sagt, mens han stirrede direkte ind i kameraet.

Politiet rykkede hurtigt ud til baren, hvor videoen var optaget og under to kilometer væk, der fandt politiet Robert Camous bil, hvor han lå på bagsædet.

I bilen blev der fundet blod og værktøj til at grave med, forklarer politiet. Men blodet er stadig ved at blive undersøgt.

Robert Camou er blevet anholdt for vold i hjemmet, men der er ingen muligheder for at blive løsladt mod kaution. Han er dog endnu ikke sigtet i sagen om Amanda Custers forsvinden.

En knust far

For Rick Custer har det været yderst svært at se sin datter forsvinde. Og det har også fået faderen til at skrive et åbent brev, som politiet har delt.

– Det her er basalt set en opfordring til alle derude(…) som har vandret, fisket, cyklet eller måske har set noget, der var ud over det ordinære, lyder det fra Rick Custer, der fortsætter.

– Det kan godt være, at det ikke har virket vigtigt for jer på det tidspunkt, men det gør det nu, skriver han videre.

– Der må sidde nogen derude, som har set noget og det ville være en god idé at ringe med oplysninger nu. Vi vil bare gerne have Amanda hjem, lyder bønnen.

Parret havde set hinanden i godt og vel to år, men der har været flere sager om vold. I februar 2019 udfyldte Amanda Custer et papir, der skulle give et tilhold mod Robert Camou og hans besatte opførsel, skriver ABC Los Angeles’ radiostation KABC.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu