Kvinde fundet død ved prins Joachims hus

1. januar 2013 15:13 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Kvinde fundet død ved prins Joachims hus
Billede mangler

En kvinde er fundet død på en græsplæne foran en udlejningsejendom, der er ejet af prins Joachim, skriver bt.dk.BNB 01.01.13 | 14:29 | By: Jens Anton Havskov Hansen
 
Huset, der ligger på Slotfeltvej i Møgeltønder i Sønderjylland, er naboejendom til Schackenborg Slot, hvor den kongelige familie residerer.
 
Et større område omkring prins Joachims udlejningsejendom er blevet afspærret, og der er tilkaldt en retsmediciner og eksperter fra politiets kriminaltekniske afdeling.
 
Det oplyser Helle Lundberg, kommunikationsmedarbejder ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til bt.dk.
 
– Jeg kan bekræfte, at vi kort før middag fik en henvendelse om, at vedkommende – en forbipasserende – havde opdaget en død person ved huset. På nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvad der ligger bag dødsfaldet, men af forsigtighedshensyn har vi spærret et område af, hvis det skulle vise sig, at der kan ligge en kriminel handling bag. I givet fald er det selvfølgelig meget vigtigt, at vi så får sikret eventuelle spor, siger Helle Lundberg til bt.dk.
 
Politiet ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse en nærmere identitet på den dødfundne.
 
– Så længe vi ikke ved, hvad der ligger bag dødsfaldet, vil vi ikke gå ud med nærmere oplysning om det, fordi det bare vil gøre de pårørende nervøse, siger Helle Lundberg.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu