ANNONCE

Kvinde fundet død i sin lejlighed

9. april 2020 16:45 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 70-årig kvinde er ifølge politiet fundet død i sin lejlighed, der opstod brand i tidligere.

En 70-årig kvinde er torsdag fundet død i sin lejlighed på Valmuevej i Viborg. Det er torsdag eftermiddag bekræftet, at der er tale om lejlighedens beboer. Der udbrød i løbet af formiddagen brand i lejligheden i stueetagen.

Vagtchef Jens Claumarch oplyser ved 16-tiden til Newsbreak.dk, at det altså netop er blevet bekræftet, hvad der hele tiden har været formodningen. At den omkomne er identisk med den kvindelige beboer tilmeldt adressen.

Branden opstod ved 10.30-tiden, og i forbindelse med slukningsindsatsen blev en person fundet død i lejligheden på Valmuevej. Ifølge Viborg Stifts Folkeblad stod flammer ud gennem lejlighedens vinduer, da brandvæsenet ankom.

Området blev afspærret, og en teknisk undersøgelse blev igangsat med henblik på at sikre eventuelle spor, hvis det viser sig, at der er tale om en forbrydelse. Det er der dog ikke noget, der antyder. Claumarch fortæller, at der for nuværende ikke er oplysninger om brandårsagen.

– Der foregår brandtekniske undersøgelse lige nu, siger han.

Til det lokale folkeblad har Midt- og Vestjyllands Politis indsatsleder Jesper Hesselberg forklaret, at det kan være enten en cigaret eller fjernsynet, der har antændt branden. I forbindelse med indsatsen blev de øvrige lejemål i opgangen evakueret.

Beboerne er dog vendt retur – de pårørende til den døde er underrettet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu