Kvinde fundet død på plejehjem: Mand sigtet

30. juli 2019 15:40 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En mand skal fremstilles i grundlovsforhør efter et mistænkeligt dødsfald på et plejehjem.

Video: Local Eyes

En 85-årig kvinde blev sent mandag aften fundet død på et plejehjem i Vojens. Syd- og Sønderjyllands Politi meldte hurtigt ud, at dødsfaldet blev betragtet som mistænkeligt, hvorfor der blev iværksat en efterforskning.

Se mere video hos Local Eyes.

Politiet har ikke tirsdag ønsket at uddybe sagen, men skriver i en opdatering på Twitter klokken godt 15, at en mand vil blive fremstillet i grundlovsforhør i købet af tirsdag. Han er sigtet i forbindelse med sagen.

Det fremgår ikke af meldingen, hvad manden er sigtet for, og Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at kontakte Syd- og Sønderjyllands Politi desangående.

Samtidig skriver politiet dog, at der er tale om en ældre mand med tilknytning til plejehjemmet. Heller ikke det er udspecificeret. Newsbreak.dk har forsøgt at kontakte Haderslev Kommunes direktør i Voksen- og Sundhedsservice, Rolf Dalsgaard Johansen, men han meddeler via SMS, at han er optaget.

Til Ritzau fortæller politikredsens kommunikationsrådgiver Helle Lundberg, at hun ikke kan fortælle, om manden er beboer på plejehjemmet, eller hvad hans tilknytning til det er.

Hun kan heller ikke sige noget om, hvad han er sigtet for, eller hvornår grundlovsforhøret finder sted.

I en pressemeddelelse udsendt tirsdag morgen skriver politiet, at kvindens pårørende er underrettet.

Ved grundlovsforhøret, der finder sted tirsdag ved Retten i Sønderborg, vil anklageren begære lukkede døre.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu