ANNONCE

Kvinde fundet død: Politiet vil afhøre borgere

13. december 2019 11:20 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

En person har tidligere været anholdt i sagen.

Kvinde fundet død: Politiet vil afhøre borgere
I efterforskningen af sagen har politiet blandt andet haft hundeførere ude i området, hvor kvinden blev fundet død. Genrefoto.

Sydøstjyllands Politi prøver fortsat at finde ud af, om der er sket en forbrydelse i den sag, hvor en 38-årig kvinde blev fundet død i et hus i Give. Politikredsen oplyser i en pressemeddelelse, at kvinden er blevet obduceret, og at det ikke har givet politiet et klart svar på, hvordan hun døde.

Derfor fortsætter efterforskningen nu, og det betyder, at borgere i og omkring Give formentlig får set mere til politiet i den kommende tid, end de gør normalt.

Artiklen fortsætter under videoen 

Politiet skriver i pressemeddelelsen, at man indtil videre har haft teknikere, efterforskere, hundeførere, og en retsmediciner på arbejde der, kvinden blev fundet død. I de seneste dage har man altså foretaget flere efterforskningsskridt, herunder også en anholdelse.

Vejle Amts Folkeblad har tidligere skrevet, at den person, der har været anholdt i forbindelse med sagen, også har været sigtet af politiet. Det ønsker Sydøstjyllands Politi ikke at udtale sig om.

Newsbreak.dk er af politikredsen blevet oplyst om, at de oplysninger, offentligheden kan få kendskab til, står i den udsendte pressemeddelelse. Det er derfor uvist, om vedkommende fortsat er sigtet i sagen.

Hvad der til gengæld er sikkert, er, at politiet nu vil i kontakt med borgere i og omkring Give i forbindelse med efterforskningen. Det fremgår af pressemeddelelsen ikke, hvor stort et net, politiet så at sige breder ud, og det er derfor ikke til at sige, hvor mange mennesker der kan forvente at blive afhørt af politiet.

“Hvis eller når der på et senere tidspunkt bliver mulighed for at orientere mere om sagen, så vil det ske i en ny pressemeddelelse,” skriver politiet i pressemeddelelsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu