ANNONCE

Kvinde fundet på græsareal: Politiet undersøger sagen

13. juni 2018 15:28 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Hun er hastet på Rigshospitalet.

Københavns Politi er i øjeblikket til stede ved Vestvolden nord for Frederikssundsvej i København, fordi nogle kommunalt ansatte, der var ved at slå græs, fandt en kvinde liggende.

Det blev i første omgang meldt ud, at hun virkede livløs, da hun blev fundet, men efterforskningsleder ved Københavns Politi Torben Madsen oplyser til Newsbreak.dk, at kvinden trak vejret, men hun var ikke til at komme i kontakt med.

Arbejderne slog derfor alarm, og politiet undersøger nu, om der er sket en forbrydelse. Kvinden er i live og i stabil tilstand, men Torben Madsen kan ikke oplyse noget nærmere om hendes tilstand, eller hvorvidt hun har nogen skader.

Kvinden er kørt på hospitalet for at blive undersøgt.

Politiet kan fortsat ikke sige, om kvinden har været udsat for en forbrydelse, og det har endnu ikke været muligt at afhøre hende.

– Vi har indledningsvist afhørt nogle personer, men vi søger vidner, som har befundet sig ude ved stedet, som kan have set noget, siger efterforskningsleder Torben Madsen.

Mens findestedet bliver undersøgt, har politiet afspærret et større område på stedet, viser Newsbreaks billeder fra området.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu