ANNONCE

Kvinde kan ikke “finde” sine børn

31. januar 2020 11:02 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En amerikansk kvinde har kort tid til at fremvise sine børn til myndighederne, men hun kan "ikke finde dem".

Kvinde kan ikke
Børnene frygtes reelt døde. Foto: Politi

En 46-årig amerikansk kvinde er ikke lykkedes med at bevise for myndighederne, at hendes to børn faktisk endnu er i live. Torsdag udløb den tidsfrist, hun var blevet stillet i udsigt for at slippe for politiets søgende øje. Det skriver ABC News. 

(Artiklen fortsætter under videoen)

Børnene er ikke blevet set siden september, og kvinden har været forsvundet, men er siden blevet fundet med sin nye mand på Hawaii – milevidt fra familiens hjem i staten Idaho. Ifølge myndighederne er der ingen beviser for, at de to børn på henholdsvis 17 og syv nogensinde har været på Hawaii.

De blev efterlyst i december i en national sag, der tog overskrifterne landet over. Politiet mener, at der mindst er overhængende fare for børnenes ve og vel. I værste fald er de slet ikke levende. Ikke mindst fordi et spor af død klæber til den 46-årige kvinde og hendes nye mand.

Døde mænd og koner

Umiddelbart vurderer anklagemyndigheden og politiet, at sagen reelt begyndte i juli 2019, da kvindens mand Charles blev dræbt af skud, kort efter han havde bedt om skilsmisse. Det var en mand ved navn Alex Cox, der skød ham.

Cox er den 46-årige kvindes bror. Han forklarede, at han skød i selvforsvar. Sagen er ikke efterforsket, og det er blevet besværliggjort. Alex Cox døde nemlig pludselig i december – af ukendte årsager.

I tiden mellem de to dødsfald døde en kvinde, der var gift med den 46-åriges nye mand tilfældigvis også.

Forsvandt fra byen

Familien tabte kontakten med både den 46-årige og børnene, da de flyttede til Idaho fra Arizona – hvor ovenstående handlinger udspillede sig – og der går også rygter om, at kvinden og hendes nye mand blev medlemmer af en kristen dommedagssekt.

Da politiet indledende spurgte, hvad der var blevet af børnene – da ingen havde set dem et par måneder – fik ordensmagten svaret, at de befandt sig hos slægtninge “hjemme i Arizona”. Det var løgn.

Betjente vendte tilbage til parrets hjem den følgende dag – og det var tomt. Ingen ved tilsyneladende, hvor de to børn er – og om de er i live.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu