ANNONCE

Kvinde kører fra uheld med teenager

6. november 2020 16:06 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet har brug for hjælp i en sag, hvor en kvinde og en teenager var indblandet i et uheld.

Kvinde kører fra uheld med teenager
En 17-årig kom til skade, da en kvinde kørte ud fra ubetinget vigepligt. Nu efterlyses hun af politiet. Foto: Bent Midstrup/NF/Ritzau Scanpix

Politiet søger vidner. En 17-årig og en bilist, der nu efterlyses, var torsdag indblandet i et uheld.

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Klokken 17.24 fik politiet anmeldelse om, at en 17-årig ung mand fra Roskilde, havde været indblandet i et færdselsuheld på knallert, hvor en bilist efterfølgende var kørt fra stedet.

Uheldet skete på Københavnsvej i Roskilde omkring klokken 14.45, da den 17-årige kørte på cykelstien på Københavnsvej mod vest på en lille knallert.

Ud fra indkørslen ved Shelltanken på Københavnsvej 13 kørte en bil frem for sin ubetingede vigepligt og bremsede op på cykelstien, så den 17-årige knallertfører stødte ind i bilens hjul og styrtede.

Skader på ben og knallert

Den 17-årige fik knallerten over sit ben og fik skader på knallerten. Knallertføreren talte kort med kvinden, som spurgte ham om han var ok.

Der kom flere personer til stedet, blandt andet en ældre kvinde, som påtalte over for den 17-årige, at han kørte på cykelstien. Den 17-årige tilkendegav, at der var tale om en lille knallert, som skal køre på cykelstien, hvilket en mand på stedet støttede den 17-årige i.

Den 17-årige var chokeret og havde slået sit ben ved uheldet, så han kørte fra stedet uden at udveksle kontaktoplysninger med den kvindelige bilist.

Knallertføreren blev tilset på skadestuen, men slap fra uheldet med knubs.

Efterlyser kvinden

Politiet vil gerne i kontakt med den kvindelige bilist, som var indblandet i uheldet, for at få hendes forklaring til sagen.

Derudover vil politiet meget gerne tale med den ældre kvinde og manden, som kom hen til parterne efter uheldet.

De kan være vidner, som kan være med til belyse omstændighederne omkring uheldet.

Føreren af bilen beskrives som:
Kvinde, cirka 35 år gammel og almindelig af bygning. Hun var lysebrun i huden, muligvis solbrændt. Med i bilen havde hun to mindre børn. Hun var kørende i en sort stationcar af ældre model.

Vidner som overværede uheldet ved udkørslen fra Shell/Dominos Pizza, der skete torsdag omkring klokken 14.45-15.00 eller borgere, som i øvrigt har oplysninger i sagen, bedes kontakte Midt- og Vestjællands Politi på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu