ANNONCE

Kvinde kvalt og efterladt i sø: Læge anholdt

20. maj 2020 22:54 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Lægen var gift med kvinden.

Kvinde kvalt og efterladt i sø: Læge anholdt
Motivet til drabet er ukendt. Genrefoto.

Lægen Ingolf Tuerk fra Dover i Massachusetts, USA, er mistænkt for at dræbe sin hustru for så at efterlade hende i en sø tæt på familiens hjem. Det skriver CBS News.

45-årige Kathleen McLean blev sidst set i live torsdag den 14. maj, mens hendes lig blev fundet den 16 maj. Politiets efterforskning har vist, at der var skader og spor efter kvælning på den døde kvinde, mens Ingolf selv blev fundet bevidstløs på et hotel godt 15 kilometer fra parrets hjem.

Ingolf havde indtaget en overdosis piller, og han blev kørt på skadestuen, hvor han, ifølge politiet, tilstod at han havde dræbt sin hustru. Ifølge Ingolf kvalte han sin hustru til døde, hvorefter han gik i panik og efterlod hende i den nærliggende sø.

Ingolf Tuerk er varetægtsfængslet i sagen, og mens han umiddelbart ikke har protesteret over fængslingen, har hans forsvarer lagt stor vægt på, at Ingolf gennem sin karriere har hjulpet et utal af patienter.

Hans seneste job var på et hospital i Boston, hvorfra han blev fyret i februar, mistænkt for svindel.

Parret blev, ifølge CBS News gift i december 2019, og da Kathleen McLean blev dræbt, var de på vej gennem en skilsmisse.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu