ANNONCE

Kvinde mast af halvtag

9. november 2020 12:38 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 78-årig kvinde har fået et tag ned over sig i forbindelse med nedrivning af et halvtag.

Nedrivning af et skur på Randal Betons plads på Egeskovvej i Fredericia gik mandag formiddag galt, og et tag brast nedover en kvinde, der blev fastklemt under taget. Det bekræfter både Sydøstjyllands Politi og direktør Jan Riisager fra Randal Beton for Newsbreak.dk.

Se video hos Local Eyes

Vagtchef Torben Møller fra Sydøstjyllands Politi siger, at politiet bliver adviseret via alarmcentralen klokken 09.52 mandag med besked om, at et tag er styrtet ned, og en person er fastklemt her under.

– Så der bliver sendt brandvæsen, ambulance og politi til stedet, fortæller han.

På stedet findes en 78-årig kvinde fra lokalområdet, der ganske rigtigt er mast under det sammenstyrtede tag. Hun er kommet til skade og er i ambulancen blevet kørt til Odense Universitetshospital. Torben Møller kan ikke sige noget om kvindens tilstand og omfanget af skaderne.

– Det tyder på, at ulykken er sket i forbindelse med noget nedrivning af en bygning, siger Møller.

Jan Riisager, direktør i Randal Beton, har klokken cirka 12 endnu ikke talt med hverken politi eller arbejdstilsynet, men han bekræfter for Newsbreak.dk, at der er sket en ulykke hos firmaet.

– Nogle har været i gang med at rive et skur ned, og desværre vælter et tag så ned over en person, siger han kort.

Riisager vil umiddelbart ikke kommentere hændelsen og de omkringliggende omstændigheder yderligere, før han har talt med Arbejdstilsynet og Sydøstjyllands Politi. For eksempel er det uklart, hvad kvinden egentlig lavede på pladsen.

Torben Møller siger, at Arbejdstilsynet er på stedet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu