Kvinde med barnevogn fik peberspray

8. februar 2013 15:14 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kvinde med barnevogn fik peberspray
Billede mangler

En 24-årig kvinde blev torsdag eftermiddag udsat for et særdeles groft røveri på åben gade i Viby, skriver stiften.dk.

 

Kvinden havde netop hævet et større kontantbeløb til en ny bil. Men da hun forlod Nordea-filialen på Viby Torv, blev hun tilsyneladende forfulgt af to mænd på en scooter.

Upåagtet at kvinden gik med en barnevogn, og at hun i øvrigt befandt sig på den befærdede Nordbyvej direkte uden for Aldi, trak den ene gerningsmand pludselig en peberspray og sprøjtede hende i øjnene, hvorefter han fravristede hende tasken med de mange penge.

– Det er meget voldsomt at overfalde en kvinde, der går med sit spædbarn på 10 måneder. Hun fortæller os, at hun allerede ved banken havde lagt mærke til de to mænd, som hun mente viste lidt for stor interesse for hende, fortæller politikommissær Mogens Brøndum.

Politiet formoder, at gerningsmændene har iagttaget kvinden uden for banken.

– Hun kunne ikke hæve hele beløbet til bilen ved skranken. Derfor foretog hun også hævning i automaten uden for banken. Her kan gerningsmændene have opdaget, at hun havde mange kontanter på sig, siger Mogens Brøndum til stiften.dk.

Politiet var hurtigt på gerningsstedet med tre patruljer, men det lykkedes ikke at pågribe røverne, der flygtede på scooteren ad Nordbyvej mod nordvest.

Gerningsmændene beskrives begge som afrikanske af udseende, og Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, der måtte have yderligere oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu