ANNONCE

Femårig slået af midaldrende kvinde

12. januar 2021 16:12 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Faktisk efterlyser politiet to kvinder i samme sag

Femårig slået af midaldrende kvinde
Den 5. januar 2021 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en 37-årig kvinde fra Roskilde om en hændelse ved Hestetorvet i Roskilde. Arkivfoto: Scanpix

Den 5. januar 2021 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en 37-årig kvinde fra Roskilde om en hændelse ved Hestetorvet i Roskilde.

Hun kom klokken cirka 16.00 gående med sin femårige datter fra de skrå parkeringspladser over for Roskilde Station og gik i retning mod Hersegade.

På det modsatte fortov gik en – for hende – ukendt kvinde.

Kvinden slog ud med armene mod mor og datter og slog derved den femårige i hovedet.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse. 

Politiet søger nu vidner til episoden, så hændelsesforløbet kan klarlægges.

Kvinden, der ramte den femårige pige, beskrives som:

Mellem 50-55 år gammel, slank af bygning og cirka 168-170 centimeter høj. Hun bar store, guldfarvede og halvrunde briller med let kraftigt stel. Formentlig page-længde, eller længere, lyst hår.

Hun var iført sort, smal ørevarmer (ikke et pandebånd), der sad fæstnet bag om hovedet. Endvidere var hun en brun/grå jakke til under knæene, sorte handsker og bukser. Derudover muligvis et halstørklæde.

Politiet efterlyser endnu en kvinde i samme sag, nemlig hende, der ifølge den 37-årige tog kontakt til mor og datter. Det skal hun have gjort for at sikre sig, de begge var okay.

Hun beskrives som:

Kvinde, slank af bygning og 60-65 år gammel. Hun var cirka 165-168 centimeter høj og med gråt mellemlangt hår. Hun var iført mørkeblå vinterfrakke til midt på låret og grå eller blå cowboybukser.

Kvinden skulle have fortalt anmelder om sin tidligere arbejdsplads under samtalen.

Vidner, som har oplysninger om sagen, bedes kontakte Midt- og Vestsjællands Politi.

“Politiet vil gerne opfordre den kvinde, der ramte datteren med sin hånd, til at kontakte politiet, således at efterforskerne kan få hendes forklaring på, hvad der skete”, står der i pressemeddelelsen.

Derudover vil politiet i det hele taget gerne i kontakt med borgere, der så episoden ved Hestetorvet.

“Alle henvendelser skal gå til Midt- og Vestsjællands Politi på telefonnummer 4635 1448 eller via nærmeste politi på telefonnummer 114”, skriver politiet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu