Kvinde og to børn dræbt i ulykke: Lokal præst tager unikt initiativ

13. december 2018 15:19 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Søndag blev den lille by Mejrup ved Holstebro ramt af en tragedie. Det har nu fået byens præst til at åbne den lokale kirke for borgerne.

Den lille by Mejrup ved Holstebro blev søndag ramt af en tragedie, da en formodet spritbilist påkørte en bil med en voksen og tre børn i en trafikulykke.

Påkørslen var så voldsom, at bilen blev slynget af vejen og ud i grøften. Den 41-årige kvinde, som kørte bilen. og en syvårig pige blev dræbt på stedet. Dertil blev en anden syvårig pige kvæstet, men blot let, og en ni-årig dreng blev alvorligt kvæstet.

Drengen døde mandag som følge af sine kvæstelser ved ulykken.

Tragedien har nu fået den lokale præst i Mejrup Kirke, Marianne Sørensen, til ekstraordinært at åbne byens kirke for borgerne.

Det skriver tv2.dk.

– Det mærkes overalt. Vi græder, når vi møder hinanden på gaden, i Brugsen, på skolen, i kirken – vi sørger i fællesskab, og vi prøver at rykke sammen og have omsorg for de familier, der er ramt, siger sognepræsten til TV2 og fortsætter:

– Vi vil gøre opmærksom på, at kirken er det hus i sognet, der er åbent hver dag, og hvor vi frit kan komme og gå. Når kaos vælter ind over os som nu, og alting bliver undtagelsestilstand, så er kirken det hus, der altid har stået her.

Føreren af den bil, der bragede ind i bilen med de tre børn er lettere tilskadekommen. Den 24-årige mand, der kørte bilen, blev efter ulykken anholdt af Midt- og Vestjyllands Politi og øjeblikkelig sigtet for uagtsomt manddrab.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu