ANNONCE

Kvinde overfaldet af indbrudstyv

27. januar 2020 19:33 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En kvindelig beboer på Dådyrvej i Fredericia fik sig noget af en ubehagelig overraskelse, da hun mandag aften kom hjem.

En kvindelig beboer på Dådyrvej i det vestlige Fredericia er mandag aften blevet overfaldet af en indbrudstyv i sit eget hjem, og Sydøstjyllands Politi er derfor massivt til stede.

Se mere video hos Local Eyes

Vagtchef Jørn Bystrup fra politikredsen fortæller Newsbreak.dk, at kvinden har forklaret, at hun kom hjem kort før klokken 18 og låser sig ind, da hun bliver overrasket af en mørk skikkelse.

– Hun bliver så angrebet med det, vi kalder stump vold. Herefter flygter hun fra stedet og kontakter os, siger han. Anmeldelsen kom klokken 17.57 mandag.

Politiet er til stede, og området er i skrivende stund spærret af, fordi der efterforskes, og der skal dannes et overblik af begivenhederne. Kvinden er ikke kommet alvorligt til skade.

Sydøstjyllands Politi vil gerne høre fra vidner, der eventuelt har set noget i perioden 17.30 til 18 mandag aften, men Jørn Bystrup siger, at man gerne må henvende sig med alle oplevelser om mistænkelig aktivitet.

– Det eneste, vi har at gå efter, er, at det er en mørk skikkelse – muligvis en mand, siger han.

Kvinden selv så ikke, hvilken vej overfalderen løb. Indbrudstyveriet er nu per definition et hjemmerøveri, fordi der i forbindelse hermed er blevet udøvet vold.

Så du noget, kan du kontakte politiet på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu