ANNONCE

Kvinde ramt af kniv: Tre mænd anholdt

1. april 2020 12:10 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

En af de tre skal fremstilles i grundlovsforhør.

Kvinde ramt af kniv: Tre mænd anholdt
Tre personer blev anholdt. Genrefoto.

Tre mænd er sigtet for et overfald på en 40-årig kvinde, der blev snittet med en kniv i skulderen tirsdag aften. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten for kredsen.

Politiet blev tilkaldt klokken 23.16. Anmeldelsen lød på, at kvinden var blevet stukket i skulderen, og at gerningsmanden var stukket af fra gerningsstedet, kvindens lejlighed i Kalundborg.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Da politiet kom til stedet, mødte de kvinden, der fortalte, at hun var blevet opsøgt af en 49-årig mand, hun kendte, der med sig bragte to mænd, han kendte.

Kvinden og manden skændtes, hvorefter manden, ifølge kvinden, snittede hende i skulderen med en kniv, hvorefter de tre mænd forlod stedet.

En ambulance var kommet til stedet, og kvinden blev undersøgt i ambulancen, før hun blev kørt til skadestuen for at modtage behandling.

Den 49-årige mand blev anholdt på sin bopæl i Kalundborg, mens hans to bekendte var vendt tilbage til gerningsstedet. Her blev de anholdt. Politiet oplyser, at de var berusede Alle er sigtet for vold mod kvinden.

De to bekendte er sigtet men løsladt i sagen. Den 49-årige mand bliver onsdag fremstillet i grundlovsforhør.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu