ANNONCE

Kvinde sigtet for at filme voldtægt af datter

20. august 2019 15:01 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk og Ritzau Info

En 49-årig kvinde sigtes for seksuelle overgreb på en mindreårig pige. Hun kræves tirsdag varetægtsfængslet.

Kvinde sigtet for at filme voldtægt af datter
Arkivfoto.

Opdatering: Kvinden er blevet varetægtsfængslet. Det skriver Århus Stiftstidende.

Kvinden er sigtet for at have filmet sin nu 14-årige datter blive voldtaget af den 59-årige på adresser i Aarhus og Hjørring. Ifølge sigtelsen viser videoerne den 59-årige, som tvang datteren til at “udføre oralsex på sig, og ved at presse sit erigerede lem hen mod hendes skamlæber, mens han fik udløsning”.

Den 49-årige kvinde erkendte ifølge Stiftstidende sigtelsen.

Original artikel:

Østjyllands Politis efterforskning af en sag om overgreb på en tiårig pige har nu ført til endnu en anholdelse.

Den nye anholdelse handler dog om overgreb på en anden pige.

Mandag anholdt politiet en 49-årig kvinde og sigtede hende for seksuelle overgreb på en mindreårig pige. Kvinden bliver tirsdag klokken 13 fremstillet i et grundlovsforhør.

Anholdelsen er sket i forbindelse med efterforskningen af en sag, hvor en 59-årig mand og en 45-årig kvinde i sidste uge blev fængslet for overgreb på en tiårig pige. Den fængslede mand har dog siden begået selvmord i arresten.

Det var under et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, at detaljerne om de mange overgreb i den første sag kom frem. De seksuelle overgreb skulle være sket indenfor de sidste fire år i både Ebeltoft og Aarhus C.

I grundlovsforhøret forklarede anklageren, at moderen er sigtet for at have stukket en dildo op i både datterens endetarm og skede. Derudover skulle moderen have hjulpet den 59-årige med at udføre oralsex på datteren, samt at placere et erigeret lem mellem hendes skamlæber.

Familiemæssig relation

Pigen, som den 49-årige kvinde er sigtet for at have begået overgreb imod, er en anden pige end hende, som de to andre er sigtede for overgreb imod. Pigen har en familiemæssig relation til den 49-årige kvinde, oplyser politiet.

Ifølge politiets sigtelse skal kvinden have begået overgrebene mod den mindreårige pige mellem maj 2015 og juli 2017. Politiet oplyser ikke, hvor mange overgreb der skal være tale om.

Politiet ønsker heller ikke at oplyse den mindreårige piges alder.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu