ANNONCE

Kvinde skubbet ud foran metrotog

25. november 2020 16:58 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet frygter en tendens. Kvinden er trods alt i bedring.

Kvinde skubbet ud foran metrotog
En 40-årig kvinde blev skubbet ud foran metrotog. Foto: Scanpix

En 40-årig husholderske er sluppet med otte sting i ansigtet efter at være blevet ramt af et metrotog i New Yorks legendariske subway for få dage siden. Lykkeligvis overlevede den 40-årige Liliana Sagbaicela den voldsomme hændelse.

Hun fortæller dog til amerikanske WTOC, at hendes hoved stadig snurrer – og hun kan i øvrigt heller ikke huske selve ulykken. Hun vågnede op på hospitalet, forklarer hun nogle dage efter at være blevet ramt af toget.

På nærmest mirakuløs vis blev hun kun snittet af det kørende tog, hun egentlig forinden havde ventet på ved perronen på den travle Union Square-station. Politiet efterforsker sagen intensivt, for Sagbaicela faldt ikke ned på skinnerne.

Hun blev skubbet.

Planlagt

Ifølge NBC News er en 24-årig hjemløs mand anholdt og sigtet i sagen, og den er alvorlig. På overvågningsvideoen har politiet nemlig kunnet se, hvordan den anholdte tilsyneladende står og planlægger sin gerning.

– Det er meget oprivende. Vi har set ham vente beregnende på, at toget nærmer sig stationen, siger Kethleen O’Reilly, der er kaptajn i New Yorks politi. Den anholdte er sigtet for mordforsøg på den 40-årige kvinde.

Politiet frygter, at der er gang i en tendens. Angrebet på den 40-årige skete fredag, og bare to dage tidligere overgik samme skæbne en 36-årig kurer for UPS. Han blev skubbet ud på skinnerne p stationen, der ligger på 42nd Street og Bryant Park.

I den sag er en 24-årig mand mistænkt – det er ikke samme mand.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu