ANNONCE

Kvinde snuppet seks gange for spritkørsel

11. september 2020 07:40 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 43-årig kvinde har fået beslaglagt sin bil - vil have det prøvet ved retten.

Kvinde snuppet seks gange for spritkørsel
En kvinde har ualmindeligt svært ved at overholde reglerne. Foto: Scanpix

En kvindelig bilist fra Svebølle har haft mere end almindeligt svært ved at lade være at køre beruset, afsløres det i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Faktisk så svært, at hendes bil nu er blevet taget fra hende.

Kvinden blev standset på Holbækvej i Jyderup kort efter klokken 23 onsdag i forbindelse med en rutinekontrol, og det var her, politiet fik mistanke om, at kvinden var påvirket af spiritus. Derfor blev hun anholdt.

Sagen for den 43-årige blev næppe bedre, da det viste sig, at hun faktisk slet ikke retmæssigt må køre bil. Hendes kørekort er nemlig blevet frakendt hende i forbindelse med en tidligere sag om netop spirituskørsel.

Problemerne med sprut og bil ligger hende ifølge politiet ikke fjernt, for i registret kunne ordensmagten konstatere, at kvinden indenfor to år er blevet påvist spirituspåvirket mere end det tilladte hele seks gange. I hele den periode har hun været frakendt førerretten.

Politiet beslaglagde derfor kvindens bil, som det er muligt ifølge færdselsloven ved gentagelsestilfælde“, skriver politiet. Den åd kvinden dog ikke, og hun har krævet, at beslaglæggelsen skal i Retten, hvorfor denne skal tage stilling til spørgsmålet.

Efter blodprøveudtagelsen blev den 43-årige løsladt, og nu afventer politiet resultatet af blodprøven, hvorefter hun vil høre mere i sagen“, skriver politiet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu