Kvinde spiste kage i supermarked: Ville kun betale for halvdelen

1. juli 2019 21:56 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En kvinde er blevet bandlyst fra sin lokale Walmart, fordi hun spiste halvdelen af en kage og nægtede at betale for hele kagen.

Kvinde spiste kage i supermarked: Ville kun betale for halvdelen
En kvinde fra Texas spiste i løbet af sit besøg i supermarkedet Walmart halvdelen af en kage. Da hun kom til kassen, ville hun kun betale for halvdelen. Det faldt personalet ikke for. Foto: Scanpix
Del:

En kvinde fra Texas havde en hyggelige tur i sin lokale Walmart indtil hun stod ved kassen. Hun ville ikke betale for en hel kage, når der nu kun var en halv.

Problemet var bare, at det var hende selv, der havde spist halvdelen af kagen, da hun gik igennem butikken. Og det havde butikkens ansatte opdaget.

Det skriver Fox News.

Kun halvdelen

En kvinde, der var taget på indkøb i sin lokale Walmart, fik lyst til at smage lidt på varerne, før hun havde betalt for dem. Flere vidner så hende spise halvdelen af en kage fra supermarkedets afdeling med bagværk.

Da hun endelig ankommer til kassen, forlanger hun, at hun kun skulle betale for den halve kage, når der nu ikke var en hel.

Betalt for en hel

Men den hoppede personalet ikke på. For de havde opdaget, at det var kvinden selv, der var skyld i, at der kun var en halvdel tilbage af kagen.

De tilkaldte politiet, og det fik kvinden til at kapitulere og betale for hele kagen.

Hun blev efterfølgende bandlyst fra Walmart på grund af tyveri.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu