Kvinde stukket i ryggen

16. april 2013 07:29 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kvinde stukket i ryggen
Billede mangler

En 38-årig kvinde blev natten til tirsdag stukket i ryggen med en kniv på Østerbro. Det oplyser Københavns Politi til bt.dk.

 

»Hun henvender sig til en taxachauffør, der holder på Strandboulevarden og fortæller, at hun har brug for hjælp,« fortæller Robert Jensen, der er central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Taxachaufføren ringede til alarmcentralen, der sendte ambulance og politi ud til kvinden. Kvinden blev efterfølgende kørt på hospitalet, hvor hun blev opereret. Ifølge politiet er hendes tilstand stabil.

Knivstikkeriet var ifølge kvinden foregået i hendes lejlighed ved Strandboulevarden kort forinden . Politiet ved endnu ikke, hvem gerningsmanden er.

»Men det er sket i hendes lejlighed, så vi håber, at hun kan fortælle os noget mere, når vi kan komme til at tale med hende,« siger efterforskningslederen til bt.dk.

Tidligere på natten blev en 34-årig mand stukket ned uden for Cafe Josefine ved Frankrigsgade på Amager. Manden blev efterfølgende kørt til behandling på Rigshospitalets Traumecenter, og hans tilstand beskrives af politiet tirsdag morgen som værende stabil.

Ifølge politiet var det to mænd, der stod bag knivoverfaldet på Amager. Politiet har dog ikke fået fat i de to mænd

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu