ANNONCE

Kvinde stukket ned: Toårigt barn var også til stede

3. september 2019 16:10 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Lille barn befandt sig i lejlighed. En eller flere anholdte mænd skal fremstilles i grundlovsforhør.

En kvinde på 26 år er ikke længere i livsfare, efter at hun mandag angiveligt blev stukket med kniv og styrtede ned fra første sal i en ejendom i Kolding. Det oplyser efterforskningsleder Frede Nissen i Sydøstjyllands Politi tirsdag formiddag til Ritzau. Han siger, at kvindens tilstand er stabil.

I lejligheden, hvor hun ifølge politiets mistanke blev forsøgt dræbt, befandt sig også hendes barn på to år. Politiet kom ind i sagen lidt efter klokken 18, fordi der var melding om, at en kvinde var styrtet ned fra første sal i en ejendom på Skovvejen.

– Vi efterforsker sagen som et forsøg på manddrab, siger Frede Nissen, der tirsdag ikke vil kommentere sagen yderligere. Det samme fremgår af en pressemeddelelse udsendt tirsdag eftermiddag.

Mandag aften blev tre mænd i lejligheden anholdt. Det er kvindens tidligere samlever på 37 år, hans bror på 29 samt en tredje mand på 26. Tirsdag formiddag står det klart, at i hvert fald én af de anholdte vil blive fremstillet for en dommer i Retten i Kolding tirsdag eftermiddag.

I grundlovsforhøret kom det frem, at kvinden er blevet stukket i halsen, i nakken, i ryggen og i maven.

Hvad der foregik i lejligheden, og om kvinden selv hoppede ud af lejligheden eller blev skubbet, ønsker efterforskningslederen ikke at udtale sig om. Politiet oplyste mandag aften, at det lille barn er blevet overgivet til de sociale myndigheder.

I føromtalte pressemeddelelse bringer Sydøstjyllands Politi en appel til alle med eventuel viden i sagen.

– Vi har brug for borgernes hjælp til at komme til bunds i denne alvorlige sag. Så har du været i området, eller har du oplysninger, der kan hjælpe Sydøstjyllands Politi i efterforskningen, så ring til os, siger Frede Nissen. Du kan kontakte politiet på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu