Kvinde taget i “snyd” med skrabejulekalender

12. december 2018 17:39 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Straffen er til at overse. Man kan nærmest kalde den for en gevinst.

Kvinde taget i
Historien melder intet om, hvorvidt kivnden reelt set har dårlig samvittighed. Foto: Danske Spil.

En kvinde i 40’erne fra Albertslund Kommune har brudt de uskrevne regler for, hvordan man kommer gennem december som ejer af en julekalender. Danske Spil skriver i en pressemeddelelse, at kvinden har skrabet sin skrabejulekalender til ende og vundet én million kroner.

Det er selvfølgelig gode nyheder for vinderen, men for resten af de danskere, der har investeret i en julekalender, må det alligevel være en bet at læse, at der er én million kroner mindre på spil nu, hvor en af de helt store gevinster allerede er taget.

Kvinden skrabede kalenderen fri søndag. Hun havde en online-version af kalenderen, og hun vandt de mange penge, mens hun var på besøg hos sin mor.

“På fjernsynet, som min mor jo sad og så, kom reklamen men den lille pige, der med fingeren indikerer overfor sin far, at han ikke må snyde. Men da var jeg alligevel nået frem til den 22. december – for jeg var dog så pligtopfyldende, at skrabe dem i rækkefølge. Jeg blot manglede en stjerne – for at vinde 50 kr. – eller et juletræ med gevinst på millionen. Så blev det altså bare for spændende til, at jeg kunne lade være,” siger kvinden i pressemeddelelsen.

Troede slet ikke på det

Hun skrabede de sidste to felter, og så var hun ellers millionær.

–  Jeg sad et øjeblik og stirrede på dem. Så fik jeg fremstammet til min mor, at jeg vist lige havde vundet en million kroner. Vi troede jo slet ikke på det – og jeg fik da også talt de juletræer et par gange. Men så kunne jeg se på min konto, at der stod en million kroner til udbetaling. Alligevel måtte jeg ringe til Danske Spils kundecenter for at være sikker på, at det var rigtigt, siger kvinden, der har butiks-baggrund, i pressemeddelelsen.

Kvinden har allerede lagt planer for at bruge en del af gevinsten, og Danske Spil skriver, at der stadig er fem gevinster på én million kroner i spil på de fysiske kalendre mens chancen for at vinde en million i onlineversionen blev lidt mindre, længe før juleaften.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu