ANNONCE

Kvinde torturerer og dræber mand og går på bar

3. december 2020 21:30 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk og Ritzau Info

55-årige Ane Birthe Nuno Nielsen er idømt 13 års fængsel i Vestre Landsret for et brutalt drab i Aalborg.

En 79-årig mand blev i flere timer udsat for en voldsom mishandling i en nu 55-årig kvindes lejlighed i Aalborg.

Manden blødte ihjel efter at være blevet stukket og snittet med kniv hele 111 gange.

Den 55-årige Ane Birthe Nuno Nielsen blev i byretten sidste år idømt 13 års fængsel for drab, og den dom har Vestre Landsret torsdag stadfæstet.

Den ældre mand mødte kvinden 22. november 2018 på Mallorca Bar i Aalborg. Han var sexkunde, og de gik sammen hjem til hende.

Her gik det dog galt. Ifølge Nordjyske, som dækkede sagen i byretten, sagde manden noget til kvinden, som gjorde hende vred.

Hun angreb manden med gryder, pander og en slynge med sten i og stak ham mange gange i ansigtet, brystet, benene og armene. Undervejs holdt hun rygepauser, har hun forklaret ifølge Nordjyske.

Delte billede

Ifølge B.T. delte kvinden et billede på Facebook under voldshandlingen.

De forlod baren klokken 13.59 torsdag. Kvinden lagde billedet på Facebook 16.14, og 17.31 sad kvinden på Mallorca Bar igen.

Da var den 79-årige blødt ihjel i hendes lejlighed.

Newsbreak.dk var dengang i kontakt med ejeren af Mallorca Bar.

– Men de var ikke tydelige. Hun havde intet på sit overtøj, men bare et sår på sin arm. Det var først bagefter, vi kunne se, at hun havde nogle blodstænk på buksebenene, siger Lars Møller, der ejer Mallorca Bar, til Newsbreak.dk.

Politiet kom flere gange

At blodsporene ikke umiddelbart var til at se, underbygger han med, at baren, efter kvinden var vendt tilbage, havde besøg af en politipatrulje. Der efter alt at dømme ledte efter den dræbte.

– Og betjentene gik rundt og snakkede med gæsterne. Hun sad helt upåvirket mellem en otte-10 andre gæster. Så det har nok ikke været tydeligt, siger Lars Møller om den anholdte og de blodstænk, som tidligere er omtalt.

På baren fandt betjente hende og hun blev anholdt.

Nægter drab

Ane Birthe Nuno Nielsen har i retten erkendt vold med døden til følge, men nægtet drab.

– Jeg havde ikke på noget tidspunkt tanker om, at jeg skulle dræbe ham. Jeg tænkte kun, at han skulle have en ordentlig røvfuld, sagde hun i byretten ifølge Nordjyske.

Retten i Aalborg valgte dog at dømme for drab, og nævningetinget mente, at det krævede en ekstra hård straf, at det var grov og meningsløs vold, hvor ofret led meget undervejs.

Derfor gik byretten ud over de sædvanlige 12 års fængsel, som er udgangspunket for drab. Og torsdag er et nævningeting i Vestre Landsret altså ligeledes kommet frem til, at 13 års fængsel er en passende straf.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu