Kvinde vågnede: Fremmed stod i soveværelset

4. juli 2019 17:30 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En kvinde satte efter en indbrudstyv, der stod og pillede i hendes private sager.

Kvinde vågnede: Fremmed stod i soveværelset
En kvinde lå og sov, da der pludselig var en fremmed mand midt i hendes soveværelse. Foto: Colourbox
Del:

En kvinde fik noget overraskende en ubuden gæst i sit hjem, da hun lå og sov i hendes soveværelse. Den 48-årige kvinde blev nemlig natten til torsdag overordentlig forskrækket, da hun vågnede ved, at en mand luskede rundt i hendes soveværelse i Aarhus C.

Da hun lå i sengen kunne hun se, at manden havde hånden nede i hendes taske. Tasken hang på væggen, men da den fremmede mand opfattede, at han ikke var alene i soveværelset, så løb han ud af huset.

Det fik kvinden til at følge efter manden, mens hun råbte efter hjælp. Det fik manden til at stoppe længere nede af gaden, da kvinden havde indhentet ham. Kvinden overbeviste manden om at komme med tilbage til huset, hvor kvinden ringede til politiet – mens hun tilbageholdte ham.

Blot minutter efter var politiet på stedet med en patruljevogn. Her valgte den 38-årige mand at erkende, at han havde brudt ind i huset for at stjæle. Og som om det ikke var nok, så var han ankommet til stedet på en stjålet cykel. Derfor blev han anholdt og sigtet for ikke alene indbrud, men også for at have begået tyveri.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu