Kvindelig fundet ved Fanø

9. februar 2013 22:18 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kvindelig fundet ved Fanø
Billede mangler

Den 1. januar forsvandt en 52-årig kvinde på Fanø, og det kan være hende, der lørdag eftermiddag er blevet fundet i vandkanten, skriver bt.dk. Syd- og Sønderjyllands Politi vil dog ikke bekræfte, om der er tale om hende.

 

»Klokken 16.30 er en mand ude at gå på stranden, og her finder han et kvindelig, der ligger i vandkanten. Vi kan endnu ikke sige, om der er tale om kvinden fra Ribe, for vi skal først have foretaget en obduktion af den afdøde, før vi kan sige noget, forklarer vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Henrik Sønderskovm, til bt.dk.

»Alle ved, at vi mangler hende herovre, så det er nok det første sted, vi kigger – for vi mangler ikke andre. Men vi kan endnu ikke sige, om det er hende,« lyder det videre fra Henrik Sønderskov.

Den 52-årige savnede kvinde var til nytår sejlet med en mandlig bekendt til Fanø, hvor de skulle deltage i en fest. Men onsdag morgen var hun ikke dukket op i båden, hvor hun og den mandlige bekendte skulle overnatte efter festen. Hun var heller ikke at finde på den adresse i Nordby, hvor festen havde været om aftenen.

Politiet satte efterfølgende en større eftersøgning i gang, men selvom både hunde og helikopter blev sat ind, formåede man ikke at finde kvinden. Politiet mener tidligst at kunne fastslå ligets identitet mandag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu