Kvindelig fundet ved Fanø

9. februar 2013 21:41 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kvindelig fundet ved Fanø
Billede mangler

Liget af en afdød kvinde er lørdag eftermiddag blevet fundet i vandet ved Fanø. Der kan være tale om den 52-årige Kirsten Friis Lund fra Ribe, som forsvandt 1. januar, efter hun var gået fra en fest på øen.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi vil dog endnu ikke bekræfte, om der er tale om den 52-årige kvinde.

– Kl. 16.30 er der en mand, som er ude og gå på stranden. Og her finder han et kvindelig, der ligger i vandkanten. Vi kan endnu ikke sige, om der er tale om Kirsten Friis Lund, for vi skal først have foretaget en obduktion af den afdøde, før vi kan sige noget, forklarer vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi Henrik Sønderskov.

– Alle ved, at vi mangler Kirsten herovre, så det er nok det første sted, vi kigger – for vi mangler ikke andre. Men vi kan endnu ikke sige, om det er hende, lyder det videre fra Henrik Sønderskov.

Kirsten Friis Lund var sejlet med en mandlig bekendt til Fanø, hvor de skulle deltage i en fest. Men onsdag morgen var hun ikke dukket op i båden, hvor hun og den mandlige bekendte skulle overnatte efter festen. Hun var heller ikke at finde på den adresse i Nordby, hvor festen havde været om aftenen.

Politiet satte efterfølgende en større eftersøgning i gang, men selv både hunde og helikopter blev sat ind, formåede man ikke at finde Kirsten Friis Lund.

Politiet mener tidligst at kunne sige, om den fundne kvinde er Kirsten Friis Lund mandag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu