ANNONCE

Kvinder vil giftes med Nasa-nørd

13. august 2012 13:38 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Kvinder vil giftes med Nasa-nørd
Billede mangler

Da det amerikanske Mars-køretøj ‘Curiosity’ i sidste uge landede på den røde planet, havde de fleste kvindelige tv-seere deres øjne et helt andet sted end på det firhjulede fartøj.
Robotkøretøjets landing blev vist live på tv, men en af missionens hovedattraktionerne viste sig at være ganske verdslig: han hedder Bobak Ferowsi, er 32 år gammel og arbejder i Nasas kontrolcentrum. Det skriver Huffington Post.
Den unge videnskabsmand stak ud fra et hav af blåklædte kolleger på grund af sin frisure. Bobak Ferowsi klipper sit hår på en ny måde for hver mission, han deltager i, og denne gang havde han ladet sine kolleger bestemme, hvordan manken skulle sidde.
Valget faldt på en mohawk med blå og røde striber og små gule stjerner i siderne.
– Patriotisk og kosmisk på samme tid, griner Bobak Ferowsi.
Og ikke til at stå for, hvis man spørger kvinderne. Allerede inden ‘Curiosity’ var landet sikkert på Mars, havde han fået hundredvis af venneanmodninger og beskeder fra kvinder, der gerne vil giftes. Fans har desuden oprettet en side på det sociale netværk Tumblr, der er dedikeret til Ferowski og hans frisure.
Det er dog ikke kun kvinderne, der er betaget af Bobak Ferowsi. Twitter-brugeren Aldrin eksempelvis har intet problem med at stå ved sin beundring:
– Hvis jeg synes, en anden fyr er lækker, så siger jeg det kraftedeme. Så er det sagt: Bobak Ferowsi (aka Mohawkmanden) er LÆKKER.
Bobak Ferowsi selv tager det hele i udstrakt arm.
– Jeg har en fantastisk kæreste, som har fundet sig i mine 80-timers arbejdsuger. Jeg har faktisk ikke set hende endnu efter landingen, så jeg ved ikke, hvad hun siger til postyret. Lige nu glæder jeg mig bare til at være hjemme sammen med hende i nogle dage, siger han til Huffington Post.
Kilde: Huffington Post

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu