Kvinderne er mest blufærdige på Facebook

24. februar 2012 22:02 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Kvinderne er mest blufærdige på Facebook
Billede mangler

De kvindelige Facebook-brugere er dem, der er hurtigst til at sparke vennerne af venne-listen, viser en ny amerikansk undersøgelse.
67 procent af kvinderne har smidt en ven ud af deres Facebook-profil mod 58 procent af mændene, skriver Onlinemagasinet PCMag på baggrund af en undersøgelselse fra Pew.
Kvinderne værner i det hele taget mest om privatlivet på den sociale netværksside. For eksempel er kvinderne mere tilbøjelige til at indstille deres profiler, så de viser mindst muligt til offentligheden.
Generelt er Facebook-brugerne blevet mere aktive, når det gælder om at beskytte privatlivet på Facebook. Efter at være blevet bombarderet med skræmme-eksempler om fyringer og andre uheldige konsekvenser som følge af tankeløs Facebook-plapren, er folk således gerenrelt blevet mere forsigtige på det sociale netværk.
Sammenlignet med for tre år siden vælger flere brugere nu at slette kommentarer fra venner på væggen, sparke venner ud i kulden eller slette uflatterende billeder, som andre brugere har været så tankeløse at lægge op.
Undersøgelsen viser også, at unge er bedre til at finde ud af privatindstillingerne, end ældre brugere.
Kilde: PCMag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu