Kvist og Stuttgart slog tophold

17. marts 2013 17:49 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kvist og Stuttgart slog tophold
Billede mangler

William Kvist og Stuttgart tog søndag et stort skridt væk fra nedrykningsstregen, da det lykkedes dem at slå topholdet Eintracht Frankfurt med 2-1 på udebane.

Oprykkerne Eintracht Frankfurt ligger nu på en fjerdeplads, som samtidig giver adgang til at spille om en plads i Champions League. Det må siges at være en mere end godkendt sæson for en oprykker i den bedste tyske række.

Det var ellers hjemmeholdet, der startede bedst og satte William Kvist og kompagni under pres. Angriberen Stefan Aigner scorede sit hold i front efter at have passeret Stuttgarts keeper via et kløgtigt løb.

Kampen skulle helt hen i anden halvleg, før William Kvists drenge fik svaret igen. Der skulle et straffespark til, som Vedad Ibisevic fik hamret i kassen.

Knap tyve minutter før tid lykkedes det Stuttgart at få sejrsmålet i nettet, da forsvarsspilleren Georg Niedermeier headede bolden ind bag hjemmeholdets keeper.

William Kvist og VfB Stuttgart ligger nu nummer 12 i tabellen, og tager dermed et stort skridt væk fra nedrykningsdramaet. Frankfurt er inde i en dårlig stime og har ikke vundet i seks kampe. Deres nuværende fjerdeplads kan på den måde komme i fare.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu