ANNONCE

Kylie Jenner topper liste over dollarmilliardærer

18. april 2020 21:17 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Den amerikanske realitystjerne Kylie Jenner er ifølge Forbes' 2020 liste over verdens rigeste god for godt en milliard dollar.

Økonomisk spiller det for reality-stjernen Kylie Jenner. Hun er en del af den verdensberømte Kardashian familie og er med i serien ‘Keeping up with the Kardashians’.

Artiklen fortsætter under videoen

Hun er blot 22 år gammel, men er allerede god for godt og vel én milliard amerikanske dollar eller i omegnen af syv milliarder danske kroner. Det fremgår ifølge norske VG af Forbes’ 2020 liste over verdens rigeste.

“Hun er dermed  verdens yngste dollar-milliardær i gruppen af rige, der ikke har arvet deres formue,” skriver VG.

Det fremgår også, at bankkontoen ikke mindst bugner fordi hun sidste år solgte aktiemajoriteten i sin kosmetikvirksomhed ‘Kylie Cosmetics’ til Coty Inc. Salgsprisen var svimlende 600 millioner dollar. Det svarer til 4,1 milliarder kroner.

I forbindelse med salget forklarede Kylie Jenner, at hun nu ser frem til at kunne fokusere mere på det kreative fremfor virksomhedens drift.

– Jeg ser frem til at fortsætte den kreative og opfindsomme del, kunderne forventer i hver kollektion. Og til at have tid at holde kontakten med mine fans på sociale medier. Det vil give mig og mit team mulighed for at fokusere på at skabe og udvikle alle produkter,” sagde hun i forbindelse med salget.

Kardashian-klanen har i det hele taget tjent styrtende med penge på deres realityserie. Ingen af familiemedlemmerne har dog så meget på kistebunden som Kylie Jenner.

Har har også i et Ellen DeGeneres-show forklaret, at familien ofte driller hende lidt med successen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu