Kyllingen tilbyder akutjob

24. januar 2013 21:25 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kyllingen tilbyder akutjob
Billede mangler

Helt uhørt har Michael Rasmussen og Chrstina Watches-Onfone efterlyst kørelysten og kontraktløs rytter over internettet.

 

Eneste krav: Under 28 år gammel og en licens til at køre i den danske a-klasse, som er forbeholdt de bedste hjemlige amatører.

Det utraditionelle tiltag var ikke bare et mediekrumspring. Baggrunden for holdets akutte ryttermangel er, at aldersfordelingen i den 14 mand store trup ikke kan godkendes af Den internationale Cykel Union (UCI).

På et hold, der som Christina Watches-Onfone har status i den internationale tredje division, skal der være overvægt af ryttere under 28 år. Aktuelt har Christina Watches-Onfone syv ryttere, der enten fylder 28 i år eller har rundet dét hjørne og syv af en yngre årgang. 

Derfor blev der akut brug for en ny mand i trøjen.

– Vi stod og skulle bruge en her og nu. Så i stedet for at ringe rundt og fedte lidt her og dér synes vi, det kunne være sjovt og forfriskende at gøre det på denne måde, fortæller direktør Claus Hembo til sporten.dk.

– Vi fik over 20 henvendelser på et par timer, så interessen for at køre for os fejlede bestemt ikke noget, fastslår Claus Hembo, der ikke kan røbe navnet på holdets 15. rytter endnu.

– UCI skal formelt godkende vores nye rytter og derfor kan vi ikke fortælle, hvem det er. Men vi ville ellers gerne have gjort det, når vi sådan slår et akutjob op.

Christina Watches-Onfone havde forud for deres akutte jobopslag offentliggjort følgende ryttere til den kommende sæson: Marc Hester, Eugert Zhupa, Daniel Aldegheri, Constantino Zaballa, Jordan Kerby, Mitchell Lovelock-Fay, Sebastian Balck, Angelo Furlan, Michael Rasmussen, Stefan Schumacher, Frederik Wilmann, Martin Pedersen, Jimmi Sørensen og Morten Høberg.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu