ANNONCE

Kyllingeret tilbagekaldes: Spis den ikke

23. januar 2020 18:07 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Man bør istedet smide retten ud eller levere den tilbage, hvor den er købt.

Kyllingeret tilbagekaldes: Spis den ikke
Har man købt varen, bør man ikke spise den. Genrefoto.

Fødevareproducenten Løgismose Meyers tilbagekalder torsdag varen “Meyers Marokkansk Kyllinge Tagine.” Det skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

Retten har bedst før dato 27.01.2020, og har man købt den, bør man enten levere den tilbage, hvor den er købt, eller smide den ud.

Artiklen fortsætter under videoen 

Kyllingeretten tilbagekaldes, fordi der er risiko for luftudvikling i færdigretten.

Newsbreak.dk har talt med Kaspar Mørk Arianto, PR- og Kommunikationsmedarbejder ved Løgismose Meyers. Han fortæller, at Løgismose Meyers er blevet kontaktet af personale fra de butikker, varen har været sendt ud til. Herfra han man set, at enkelte af pakkerne med kylling buler ud.

– Det er et tegn på luftudvikling. Vi har tjekket vores egne prøver og valgt at tilbagekalde, fordi fødevaresikkerhed er vores højeste prioritet, siger Kaspar Mørk Arianto til Newsbreak.dk.

Det er uvist, hvad der specifikt er sket, siden pakkerne med kylling er bulet ud. Det kan være et spørgsmål om, at der er opstået en fejl, da pakkerne med kylling blev vakuumpakket.

Fødevarestyrelsen skriver, at luftudviklingen i bakkerne med kylling gør, at retten er uegnet til menneskeføde, og har man købt varen, skal man derfor levere den tilbage, hvor den er købt, eller smide den ud.

Varen er solgt i Irma-butikker.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu