LA beskylder Vilhelmsen for at tale udenom

24. januar 2013 14:41 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
LA beskylder Vilhelmsen for at tale udenom
Billede mangler

Inderst inde må erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen være klassisk marxist, lyder det fra Liberal Alliance.

 

– Erhvervs- og vækstministeren talte udenom på samtlige spørgsmål og nægtede at forholde sig til de groteske beskyldninger, hun er kommet med om erhvervslivet. Det oplever jeg som et tegn på, at ministeren inderst inde er en klassisk marxist, der betragter erhvervslivet som folkets modspillere, siger erhvervsordfører Mette Bock (LA) i en skriftlig kommentar.

Hun kalder det et »seriøst problem«, at Annette Vilhelmsen ikke bidrager til tilliden mellem regeringen og erhvervslivet.

Under samrådet understregede Annette Vilhelmsen ellers, at regeringen har et godt forhold til erhvervslivet.

– Jeg vil gerne gentage, at regeringen har et godt og konstruktivt samarbejde med virksomhederne i Danmark. Der er ingen, der har interesse i at forhindre vækst, men det er klart, at den borgerlige opposition har en interesse i, at den nuværende regering ikke fortsætter, og dermed kan der være en naturlig interesse i ikke at støtte regeringen i alle dens projekter, lød det fra Annette Vilhelmsen under samrådet, hvor hun blandt andet pegede på de tiltag, regeringen har lavet for at skabe job.

Men den køber Liberal Alliance.

– Det var en surrealistisk oplevelse at høre vækstministeren sige på samrådet, hvor meget regeringen gør for at skabe vækst og nye arbejdspladser, når den har gjort det stik modsatte. Den berømte økonomiske kickstart, akutjobpakken og de mange nye afgifter har ikke gjort noget som helst positivt for væksten og jobskabelsen. Der skal skatte- og afgiftslettelser til, siger Mette Bock.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu