LA: De Radikale begår klokkeklart løftebrud

23. november 2012 09:14 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
LA: De Radikale begår klokkeklart løftebrud
Billede mangler

Der er tale om et klokkeklart løftebrud, siger partileder i Liberal Alliance Anders Samuelsen om De Radikales beslutning om at droppe reform
– De Radikale svigter de offentligt ansatte, der hver dag slås med et hav af regler og bureaukrati. Der er masser at tage fat på for regeringen, og derfor er det helt uforståeligt, at De Radikale nu løber fra løftet om at vise de offentligt ansatte mere tillid.
 
Såsan siger Liberal Alliances partileder, Anders Samuelsen og fortsætter:
 
– Det offentlige papirvælde kvæler de offentligt ansattes arbejdsglæde og gør den offentlige sektor ufattelig dyr og ineffektiv. Antallet af regler, dokumentation og kontrol er enormt. Det er ikke godt nok at ville fjerne én regel af gangen, når regeringen selv indfører tonsvis af nye regler. Der må et regelstop til, siger Anders Samuelsen.
Liberal Alliance er på trapperne med en pakke, der indeholder en lang række konkrete forslag til, hvordan den offentlige sektor kan afbureaukratiseres, og erhvervslivet kan slippe for de store mængder af administrative byrder.
– Den manglende vilje hos De Radikale til at afbureaukratisere ærgrer mig. Da jeg var radikal, stod jeg selv i spidsen for at få færre regler og mere tillid øverst på partiets dagsorden. Den mærkesag dropper de så nu. Det er frygteligt trist, for der er masser af oplagte områder, hvor regler og unødigt bureaukrati kan afskaffes. Der kunne spares mange ressourcer – både i den offentlige og i den private sektor – så i Liberal Alliance deler vi gerne vores forslag til afbureaukratisering med regeringen, siger Anders Samuelsen. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu