ANNONCE

LA: Helle T. skal stoppes fra sit vildspor

9. december 2011 17:35 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
LA: Helle T. skal stoppes fra sit vildspor
Billede mangler

Den danske statsminister er først nu tilbage på et spor, som vi kan bakke op om.
Sådan lyder meldingen fra Liberal Alliances formand Anders Samuelsen.
Det sker efter Helle Thorning-Schmidt (S) efter dagens topmøde i Bruxelles har slået fast, at det skal drøftes i Folketinget, før Danmark eventuelt kan tilslutte sig mere samarbejde. Og det er Samuelsen godt tilfreds med.
“Jeg synes, vi fik klargjort, at statsministeren har behov for at komme forbi Folketinget, før hun kan bevæge sig videre i den retning, som hun ønsker. Og det ser jeg frem til,” siger han til Newspaq.
Der har dagen igennem været en del forvirring om den danske linje i forhold til den aftale, som de 17 euro-lande indgik i Bruxelles i nat.
“Hun var helt på vildspor med den tidligere udmelding, og det fik hun nu rettet op på. Var hun fortsat i det tidligere spor, var det gået galt for hende,” lyder meldingen fra Liberal Alliances leder.
Drøftelserne om Danmarks videre deltagelse i et europæisk finansielt samarbejde starter tirsdag i europaudvalget og Folketinget, og Anders Samuelsen ved godt, hvilken løsning han foretrækker.
“Min klare anbefaling er, at vi ikke skal forpligte os mere, end vi gør i øjeblikket. Derfor skal vi lade de 17 euro-lande gå sammen og se, hvad de kan blive enige om, og så skal vi læne os mere op ad Sverige,” siger han.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu